Budi sama sebi veza za posao

online radionica za nezaposlene žene

"Za otkrivanje i pronalaženje pravog posla ti ne treba veza. Potrebne su ti jasne smernice."

Prijavi se za radionicu! Budi sama sebi veza za posao!

Prijavi se za radionicu Budi sama sebi veza za posao!

KADA:
22.11. 2020 od 11h do 13.30h

GDE:
ONLINE

KOLIKO:
2400 dinara, za uplate iz inostranstva 25 EUR.

PRIJAVI SE

Da li se vrtiš u začaranom krugu oglasa?

Da li se osećaš zaglavljeno po pitanju traženja posla? Sve si probala, gledaš oglase svakog dana, prijavljuješ se i i dobijaš negativne odgovore, ako ih uopšte i dobiješ. Već gubiš motivaciju i čini ti se da ćeš zauvek ostati bez posla. Polako počinješ da sumnjaš u sebe i svoje sposobnosti.

Ponekad uhvatiš sebe da sanjariš o nečem skroz drugačijem, ali se ne usuđuješ da probaš. U celoj toj zbrci, nisi sigurna ni šta tačno znaš jer si radila razne stvari. Povrh svega ti je dosta čekanja telefonskog poziva gde će ti prijateljica javiti da možda imaju jedno mesto za tebe.

Šta ćeš dobiti na ovoj radionici

Radionica ‘Budi sama sebi veza za posao’ ti daje konkretne savete kako da sistematizuješ sva tvoja znanja i veštine. U kombinaciji sa tvojim interesovanjima daće ti jasnu sliku ŠTA treba da tražiš i KAKO do toga da dođeš.

Ovako će izgledati naš susret na Zoomu

Radionica uključuje jedan susret od 2.5 sata, na kome ću ti pokazati kako da se pokreneš i fokusiraš, rukovodeći se svojim vrednostima. Doći ćeš do jasnih odgovora šta sve znaš da radiš i koje su tvoje omiljene veštine za obavljanje posla.

Prizvaćeš svoja postignuća i uspehe koje imaš u iskustvu i na taj način povratiti samopouzdanje. Na kraju ćeš biti spremna da sama sebi budeš veza i nađeš ljude kojima bi tvoje iskustvo i znanje bili od koristi.

I još nešto:
Po završetku radionice dobijaš radnu svesku u kojoj je sumirano sve o čemu smo pričali sa vežbama koje će podržati tvoj proces traženja posla. Uvek me možeš kontaktirati putem mejla, razmotriti sa mnom svoje dileme i dobiti savet za dalje.

Pitaš se da li je ova radionica za tebe.

Ako se prepoznaješ u nekoj stavci, onda je odgovor da:

• Nezaposlena si
• Već neko vreme bezuspešno tražiš posao
• Isprobala si razne načine i prijavljivala se na razne oglase
• Želiš posao koji ima veze sa tvojim iskustvom i interesovanjima
• Nisi sigurna šta sve znaš da radiš
• Spremna si da se aktivno uključiš u traženje posla

Prijavi se za radionicu! Budi sama sebi veza za posao!

Prijavi se za radionicu Budi sama sebi veza za posao!

KADA:
22.11. 2020 od 11h do 13.30h

GDE:
ONLINE

KOLIKO:
2400 dinara, za uplate iz inostranstva 25 EUR.

PRIJAVI SE

Pogledaj šta kažu neke od učesnica sa prethodnih radionica

Konačno sam stekla jasnoću šta ja to sve znam, šta mogu da ponudim i koliko imam iskustva.
Sve je to bilo razbacano i prilično sam svaštarila jureći sve što mi iskoči. Sada znam i koliko vredim i kako to da ponudim. Iako mi nije bilo prijatno da uključujem ljude i tražim pomoć, shvatila sam da je to način koji radi posao i već posle prvog susreta, osećam da sam probila tu granicu ili kako popularno kažu, izašla sam iz zone komfora. Hvala ti Mila.

Marina S.

Moj najveći utisak i uvid jeste koliko sam zanemarivala svoja interesovanja, a koliko su ona ključna za fokus pri traženju novog posla. Počela sam da gledam na svoju agoniju oko traženja posla, kao na mogućnost kada mi se stvorila prilika da nešto promenim i nađem posao koji će koliko toliko biti po mojoj meri.

Ljubica M.

Koncept da sama sebi budem veza mi je na prvi pogled izgledao neprihvatljiv, ali je u stvari osnažujući jer se oslanjam samo na sebe. Ne čekam da mi zazvoni telefon i da mi neko javi da se možda stvorila prilika. Sada ja to radim, stvaram prilike. Dvoumila sam se oko prijavljivanja, sad vidim da bih pogrešila da se nisam prijavila. Meni je i grupa ljudi koji su u istom problem značila, nekako vidim da nas ima, pa mi je bilo lakše.

Ana K.

Kombinovanje sektora je ono što mi je bilo potrebno. Imam šareno radno iskustvo i čini mi se da sam svaku od tih stvari samo čačnula. Sad vidim da iz mnogih oblasti imam iskustva i da će mi to pomoći u stvaranju svog opisa posla koji ću ponuditi poslodavcima. Stekla sam i samopuzdanje koje je bilo poljuljano zbog ovih godinu i 8 meseci bez posla.

Marija P.

Pitaš se ko sam ja da ti pomognem. Upoznaj me!

Ja sam Mila, kouč specijalizovan za promenu karijere, odnosno podršku pri pronalaženju idealnog posla za tebe. I sama sam ga tako skrojila, uzimajući u obzir svoje pređašnje iskustvo i svoja trenutna interesovanja. U svom radu koristim psihoterapeutske tehnike za rad na ličnim zastojima i koučing metodologiju koja smanjuje neizvesnost i sužava lutanje.

Kako? Postavljam prava pitanja jer su svi odgovori u tebi. Ja ti pomažem da osvestiš i uvažiš svoje sposobnosti i vrednuješ svako svoje iskustvo. Više o meni možeš pročitati na milamuskinja.com, a o mojim kvalifikacijama na fireworkcoaching.org

Ako ti sve ovo dobro zvuči, hajde da sumiramo:

Radionica je za tebe ako si nezaposlena i hoćeš da svoju potragu za poslom uzmeš u svoje ruke.

Radionica traje 2.5 sata i cela je online. Definisaćemo šta te sprečava da nađeš posao, kako te prepreke da otkloniš i kreneš napred. Dobićeš jasno razumevanje ŠTA sve znaš da radiš, u čemu najviše uživaš (tvoja interesovanja su važna!), koje su ti omiljene veštine za obavljanje posla i kako sve to zajedno da iskombinuješ u novi posao. Konačno, saznaćeš kako da nađeš i uključiš ljude koji ti mogu pomoći da dobiješ posao koji želiš, bez onog osećaja da nekoga moljakaš.

Prijavi se za radionicu! Budi sama sebi veza za posao!

Prijavi se za radionicu Budi sama sebi veza za posao!

KADA:
22.11. 2020 od 11h do 13.30h

GDE:
ONLINE

KOLIKO:
2400 dinara, za uplate iz inostranstva 25 EUR.

PRIJAVI SE