Politika privatnosti i uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, molimo Vas da pre korišćenja mojih usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta mom sajtu, kao i aktivnost, znači da ste ove uslove pročitali i da se slažete sa njima u celosti. Ukoliko su oni za Vas neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite ovu prezentaciju.

Unešeni lični podaci, uključujući i e-mail adrese u sklopu sajta milamuskinja.com ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima. Korišćenje posebnih ličnih podataka koji nisu javno istaknuti na web sajtu ograničava se na eventualno slanje obaveštenja u vezi sa najavama i aktivnostima milamuskinja.com.

Obavezujem se da vaše podatke (formulari, korespodencija, ankete,...) neću davati, pokazivati, iznajmljivati niti prodavati trećim osobama.

Sajt milamuskinja.com koristi cookies ili internet kolačiće - jednostavne tekstualne datoteke koja se čuvaju u Vašem internet pretraživaču dok posećujete moj web sajt. Internet kolačići mogu sadržati informacije o tome koje ste stranice posetili, koji pretraživač koristite, kao i ostale statističke podatke koji mi pomažu da shvatim kako koristite moje web stranice.

Sajt milamuskinja.com koristi servise koje obezbeđuju treća lica, a koja u moje ime, putem interneta, analiziraju saobraćaj i posećenost mojih web stranica. Odnosno na taj način se prikupljaju informacije o Vašim posetama mojoj stranici i interakciji sa mojim objavama, a sve u cilju kako bi se izmerio saobraćaj na web strani.

milamuskinja.com ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela web sajta, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

milamuskinja.com može revidirati ove Uslove bilo kada, ažuriranjem ovog dokumenta.