Ti i Ja

Postoje dva načina da ti i ja radimo individualno.
Prvi korak je isti. Bilo da si od nekoga čula za mene, dobila preporuku i odlučila da se javiš na konsultaciju, napisala mi mail, poruku ili me pozvala telefonom, ja ću predložiti da se čujemo u vreme koje ugovorimo. Naš prvi razgovor traje oko 15 minuta. Važno mi je da te čujem, da saznam zašto se javljaš i na kom problemu želiš da radiš.
Ovaj razgovor omogućiće mi da steknem malo širu sliku i procenim da li sam ja prava osoba za tebe. I to ću ti odmah reći : )

Ukoliko jesam možeš da izabereš:

  1. Individualni mentorski program koji traje osam nedelja
  2. Jednu konsultaciju u trajanju od 2 sata

Individualni mentorski program

Individualni mentorski program izgleda ovako:

7 susreta po sat vremena nedeljno
1 susret , prvi ili poslednji koji traje 2 sata

Ukupno 9 sati radimo zajedno. Ti i ja.
Sastajemo se uživo ili onlajn, u zavisnosti od toga šta smo dogovorile na početku.
Na ovim susretima razgovaramo, a izmedju susreta ti popunjavaš upitnike, radiš vežbe i domaće zadatke koje ti pošaljem. Ovakav način rada, uz tvoje aktivno učešće i moje stručno vodjenje dovešće nas do cilja koji smo na početku postavile.
Ovaj način saradnje je za tebe koja se osećaš zaglavljeno, ne vidiš smisao u poslu koji radiš, promenili su ti se prioriteti ili si postala mama pa želiš drugačije organizovano radno vreme i okruženje.

Jedna konsultacija

Drugi način je jedna konsultacija u trajanju od 2h. Kreirana je za tebe koja si spremnija, lako donosiš odluke, samo ti je potrebno da se fokusiraš i usmeriš. Za tebe koja već imaš neku biznis ideju, znaš šta bi ali imaš poneku dilemu. Ovo je i za potencijalne partnere u poslu koji žele da ispitaju vrednosti ili hoće da pokrenu nešto svoje ali nisu baš sigurni šta.
Susret traje 2 sata. Priprema nekoliko dana. Ja ti (vam) šaljem upitnike, materijale koje popunjavate, vraćate meni, ja analiziram i znam tačno o čemu treba da razgovaramo ta 2 sata kako bismo došli do rešenja.

Ja sam tu.
Ti izaberi način.
Najbrži i najlakši je da mi pišeš na

mila.muskinja@gmail.com